ADVANCED DIPLOMA IN HOTEL MANAGEMENT (Major: Restaurant & Event Management)

ADVANCED DIPLOMA IN HOTEL MANAGEMENT

(Major: Restaurant & Event Management)

 

WHO IS THE PROGRAM FOR

  • High school graduates or equivalent
  • English Proficiency: IELTS 4.0, TOEIC 350 (or equivalent)
  • Passion for hospitality

 

ENROLLMENT REQUIREMENTS

High School Academic Records and interview

 

CAREER OPPORTUNITIES – MIDDLE MANAGEMENT AT THE 4-5* INTERNATIONAL HOTEL

  • Food and Beverage Service Department at the hotel
  • Restaurant – Event Center
  • Event Planning Company

 

THE PROGRAM CORE VALUES: WORLD CLASS STANDARDS WITH WORLDWIDE COMPETITIVE VALUE

  • The program is designed and quality controlled by Niagara University – New York and accredited by NCFE (U.K).
  • Good mix of enthusiastic team of internationally prestigious and highly experienced professors, experts and instructors both Foreigners and Vietnamese.
  • 100% of course at Hotel & King Tower Complex

 

DURATION

  • 2 years (4 semesters)
  • Language of teaching: English
  • Focus on training skills for workforce – management (30% theory & 70% practice)
  • 100% course at 5* The IMPERIAL Hotel Vung Tau.

 

IMPERIAL INTERNATIONAL Hotel College: 159 Thuy Van, Vung Tau City, Vietnam

T: +84-254-358 6789 | F:  +84-254-358 6789

E: info@imperialhotelschool.edu.vn | W: iihs.edu.vn

 

PROGRAM OUTLINE

(Copyright by IIHC – NU)

THE FIRST YEAR

HM 01: Môn bắt buộc: Compulsory courses

1

Pháp luật đại cương / Legal studies

2

Chính trị / Politics

3

Giáo dục thể chất / Physical Education

4

Giáo dục quốc phòng National defence and security education

5

Tin học văn phòng Computer Science

6

Anh văn chuyên ngành 1-2 / Hospitality English 1-2

HM 02: Môn cơ sở Core courses

1

Tổng quan ngành Du lịch, Khách sạn / Introduction to Hotel and Hospitality Industry

2

Dịch vụ Khách hàng trong ngành Du lịch khách sạn / Guest service in the hospitality industry

3

Vận hành dịch vụ F&B / F&B Service Operations

4

Văn hoá và Ẩm thực/ Cuisine & Culture

5

Quản lý chất lượng & an toàn thực phẩm / Food safety & quality management

6

Quản lý nhân sự / Human Resources Management

7

Lãnh đạo & Quản lý trong ngành Khách sạn / Leadership & Management in the Hotel Industry

8

Anh văn chuyên ngành 3/ Hospitality English 3

THE SECOND YEAR

Chuyên Ngành: Quản Trị Nhà Hàng, Sự Kiện / Major: Restaurant & Event Management

1

Thiết kế ý tưởng nhà hàng & tiệc, Quản lý nhà hàng, Quản lý yến tiệc & sy kiện / Restaurant & Banquet Concept Design, Restaurant Management, Banquet & Event Management

2

Quản lý đồ uống / Beverage Management

3

Quản lý bếp; Kiếm soát chi phí nhà hàng / Kitchen Management; F&B Cost Control

4

Bán hàng & Tiếp thị trong bộ phận nhà hàng / Sales & Marketing in F&B

5

Quản lý tài chính trong bộ phận nhà hàng / F&B Financial Management

6

Anh văn chuyên ngành 4 / Hospitality English 4

7

Anh văn chuyên ngành 5/ Hospitality English